top of page

OVERBEVIS KUNDENE MED DET VISUELLE

Med fotografi og film kan vi hjelpe deg å utvikle, skape og fortelle din historie, samtidig som vi sørger for at den gir ønsket effekt og treffer målgruppen. Enten vi videreutvikler en idé eller pitcher helt nye, så er det dette det handler om – å fortelle historier som virker. Det er vi gode på.

 

Gjennom snart 30 år i bransjen har vi i Ricardofoto hjulpet fornøyde kunder fra hele landet med konseptutvikling, strategi og veiledning, helt fra idé til ferdig produkt. Vi sørger for slående visuell kommunikasjon gjennom både foto og film. Utstyrsparken vår gjør oss i stand til å ta på oss alle typer oppdrag. Vi elsker jobben vår og det vil du merke når du jobber med oss! 

Med fagkunnskap og kompetanse, leverer vi høy kvalitet til alle flater og kanaler, blant annet:

FOTO

- reklamefoto

- produktbilder

- packshots

- matfoto

- ansattfoto / bedriftsfoto

- interiør

- eksteriør

- innholdsproduksjon

- compositt

FILM

- reklamefilm

- profilfilm

- rekrutteringsfilm

- produksjonsfilm

- drone

- sponsorvignetter

- animasjon

- innholdsproduksjon

- webinar

REFERANSER

Det fineste og artigste med å arbeide som fotograf er uten tvil alle menneskene vi møter - og gjennom snart 30 år i bransjen har vi møtt mye koselig folk! Fordi vi jobber på tvers av bransjer, må vi hele veien bruke den kunnskapen vi har opparbeidet oss og tilegne oss ny kunnskap for å finne riktig uttrykk som passer til hver enkelt kunde. Dette ser vi på som en styrke.

Vi er takknemlige for hvert møte og hver jobb, og vi er stolte av å få levere både foto og film til dyktige aktører. Under ser du noen av tilbakemeldingene vi har fått fra noen av de gode kundene vi har jobbet med, på bedriftsmarkedet.

3372_6-7429_GU web.jpg

GUDBRANDSDALENS ULDVAREFABRIK

“Ricardofoto er et gjennomgående profesjonelt og dyktig firma som ikke aksepterer noe annet en suveren kvalitet. De lytter til kundene sine og sørger for at resultatet blir optimalt ut i fra kundens ønsker og behov. De ansatte har et høyt faglig nivå, og vi er veldig fornøyde med prosjektene de har gjennomfør for oss.”

Karen Lauvålien

Sales and Marketing manager,

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik

KONTAKT OSS

Har du spørsmål, vil bestille en tjeneste eller ønsker et tilbud, kan du ringe oss på telefon +47 917 06 304 eller sende oss en e-post.

Eller du kan ta kotakt med oss via kontaktskjema. 

Takk for henvendelsen! Du hører fra oss snart :-)

bottom of page