top of page

BRYLLUPSFOTO

Vi ♡ bryllup

Gjester, mat, bordplassering, blomster, klær.. bryllupet og bryllupsfesten er for mange en av de største begivenhetene i livet, og det er mye som skal planlegges for å skape den perfekte rammen rundt den store dagen. Da er trygghet og forutsigbarhet viktig. La oss i Ricardofoto ta ansvaret for fotograferingen i bryllupet, så kan dere slappe av og føle dere trygge på at de spesielle og viktige øyeblikkene blir dokumentert og bevart for ettertiden.

I forkant av den store dagen gjennomfører vi en planleggingstime sammen med brudeparet, og vi tilbyr også en visningstime i etterkant av bryllupet. Dette er inkludert i prisen. Vi har alltid med oss ekstra utstyr på jobb, slik at vi er forberedt om noe uforutsett skulle skje. Vi er også flere fotografer, noe som gir sikkerhet for brudeparet om noe skulle dukke opp. Vi sørger selvfølgelig for at dine filer blir lagret for ettertiden. 

​Vi har over 25 års erfaring med bryllupsfotografering, og benytter kun prisbelønte fotografer. I 2019 vant vi Sony prisen og ble kåret til årets bryllupsfotograf i Norges Fotografforbund. Vi har stor kompetanse innen produksjon av bilder, rammer, album og takkekort, og sørger for at dere får med dere et solid kvalitetsprodukt videre i livet. 

bottom of page