BRYLLUPSFOTO

Vi ♡ bryllup

Gjester, mat, bordplassering, blomster, klær.. bryllupet og bryllupsfesten er for mange en av de største begivenhetene i livet, og det er mye som skal planlegges for å skape den perfekte rammen rundt den store dagen. Da er trygghet og forutsigbarhet viktig. La oss i Ricardofoto ta ansvaret for fotograferingen i bryllupet, så kan dere slappe av og føle dere trygge på at de spesielle og viktige øyeblikkene blir dokumentert og bevart for ettertiden.

 

Vi elsker å fotografere brudepar, og gjennom linsen fanger vi alt fra latter og tårer til alvor og kjærlige blikk. Ingen brudepar er like, og alle har sine egne ønsker og idéer. Vi hjelper dere med å velge retning til å realisere drømmebildene. Vi kan mye mer enn naturlig lys! 

I forkant av den store dagen gjennomfører vi en planleggingstime sammen med brudeparet, og vi tilbyr også en visningstime i etterkant av bryllupet. Dette er inkludert i prisen. Vi har alltid med oss ekstra utstyr på jobb, slik at vi er forberedt om noe uforutsett skulle skje. Vi er også flere fotografer, noe som gir sikkerhet for brudeparet om noe skulle dukke opp. Vi sørger selvfølgelig for at dine filer blir lagret for ettertiden. 

​Vi har over 25 års erfaring med bryllupsfotografering, og benytter kun prisbelønte fotografer. I 2019 vant vi Sony prisen og ble kåret til årets bryllupsfotograf i Norges Fotografforbund. Vi har stor kompetanse innen produksjon av bilder, rammer, album og takkekort, og sørger for at dere får med dere et solid kvalitetsprodukt videre i livet. 

Nedenfor er en oversikt over de mest solgte pakkene våre. Dersom dere har andre ønsker kan vi selvfølgelig skreddersy en pakke til dere. Ta kontakt om dere har spørsmål eller ønsker et uforpliktende møte.

3715-0017%20web_edited.jpg

Bryllupsportretter

Bryllupsportretter fotograferes før eller etter vielsen. 1-1,5 timer. Kr 5 500,-

Vielse + bryllupsportretter

Fotografering fra vielsen og bryllups-portretter 3-4 timer. Kr 8 000,-

Bryllup på en ukedag? Ta kontakt!

brudepar_DSC1478 web.jpg
3622-1278 web.jpg

Halvdagsfoto

Fotografering fra frisør, vielse og bryllupsportretter 6 timer.  Kr 15 000,-

3622-1664 web.jpg

Heldagsfoto

Fotografering fra frisør, vielse, bryllups-portretter og fest 12 timer. Kr 30 000,-