top of page

BARN & BABYFOTO

Små mennesker, store øyeblikk

Aldri før har det vel blitt tatt flere bilder av barn enn akkurat nå, med mobilkameraer som er med familien overalt hele døgnet rundt. Likevel er det noe helt spesielt med å ta skikkelige fotografier til familiens fotovegg, eller å lage album og forstørrelser og gi som gaver til besteforeldre, slekt og venner.  

 

Hos Ricardofoto er det barna som er sjefen når vi fotograferer, og vi legger alltid opp til at det skal bli en morsom opplevelse for alle involverte. Vi har lang erfaring med baby- og barnefotografering, og en stor del av oppdraget består av å skape trygghet i kommunikasjonen med barn i alle aldre. Vi kaller det «verdens beste jobb», og entusiasmen er lett å finne igjen i mange av våre flotte barnefotografier. 

 

Vi anbefaler å booke time i et tidsrom der barnet er uthvilt for en best mulig opplevelse. Vi har et bredt utvalg av bakgrunner, rekvisitter og gode muligheter for å skape det uttrykket dere ønsker. Dersom du ønsker et mer personlig preg, er dere velkomne til å ta med egne rekvisitter. Hvorfor ikke ta med yndlingsbamsen? Når du skal velge klær til barnet som skal fotograferes er det fint å ta med et par ulike skift. Plagg med ton-i-ton og rolige farger uten mønster er et godt utgangspunkt for å finne et helhetlig uttrykk.

bottom of page