top of page

Et minne for livet

Et godt smil, et stødig blikk, en rynke som forteller om et levd liv. Finnes det egentlig noe flottere enn et godt portrettfoto?

Vi kaller det en liten bit av evigheten. Portrettfotografering er en øvelse der både motiv og fotograf virkelig får lov til å skinne, og det å få lov til å jobbe med dette er selve grunnen til at Ricardofoto ble startet. Siden har vi vunnet mange priser for våre portrettfotografier, men den aller største premien er alltid våre fornøyde kunder.  

Et portrettfoto er en investering for livet og kan bli en flott gave til deg selv eller noen du er glad i, en overraskelse til den som har alt, eller være til profesjonell bruk til portfolioer og CV-er. Uansett gjelder det å skape en trygg ramme mellom fotograf og motiv, som gir mulighet for å fange den unike personligheten til alle vi portretterer. Vi tilpasser bildene etter dine ønsker og behov, så ta gjerne med hunden, penselen, musikkinstrumentet eller annet som representerer deg og din livsstil.

Vi fotograferer ute på location eller i studio.

Ricardofoto har vunnet en 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award) og var representert på landslaget i VM 2020.

PORTRETTFOTO

bottom of page