top of page

Folka

Ricardo og Innrb gamlegata-0816.jpg

RICHARD K. JOHANSEN

Fotograf / filmfotograf / kreativ leder

post@ricardofoto.no

+47 917 06 304

Ricardo og Innrb gamlegata-0695.jpg

RITA G. JOHANSEN

Fotograf / daglig leder

rita@ricardofoto.no
+47 917 06 304

Ricardo og Innrb gamlegata-0744.jpg

LINE HELÉN J. HØYVIK

Fotograf / designer

linehelen@ricardofoto.no
+47 917 06 304

OM RICARDOFOTO

Kun prisbelønte fotografer

 

Hos Ricardofoto møter du dedikerte fotografer som lever og ånder for faget, stadig på jakt etter det perfekte fotografiet.

Vi elsker faget vårt, og koser oss virkelig på jobb. Vi lever av fornøyde kunder, og strekker oss langt for at hver enkelt skal føle seg ivaretatt. Selv med over 20 års erfaring tar vi fortsatt i mot spennende utfordringer og nye oppdrag med samme glede og entusiasme. Og husk, med riktig fotograf er alle fotogene! 

 

Ricardofoto tilbyr foto- og filmtjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Uansett om oppdraget gjelder nyfødt-bilder eller en reklamekampanje for en kjent merkevare, er vi stolte av å jobbe med et håndverk der vi kan dyrke våre kjerneverdier; trygghet, kvalitet og kompetanse!  Ricardofoto består av fagfolk som følger med på trender og utvikler seg for å kunne tilby en stadig bredere kompetanse. Kundene kan derfor alltid være sikre på at fotograferingen, filmen og produktene vi leverer er av beste kvalitet. Det være seg produktbilder, bedriftsfoto, interiørbilder, reklamebilder, matbilder, kompositt, 3D-animsjon m.m. Til privatmarkedet leverer vi alt fra babyfotografering til bryllups- og portrettfoto.

 

Vårt store studio i Brumunddal ligger i Gammelgata 28 i brumunddal. Hovedtyngden av kundene våre holder til i Innlandet, Oslo og omegn, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet, og i både inn- og utland.

 

Ricardofoto har vunnet flere priser, blant annet ”Årets fotograf” og "Årets bilde" i Hedmark og Oppland Fotograflaug.

Vi har fått flere medaljer og utmerkelser i Norges Fotografforbunds landskonkurranse, blant annet "Årets brudebilde 2018". Vi har en 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award), og blitt tatt ut på landslaget i WPC (World Photographic Cup) i 2016, 2018 og 2020.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål, vil bestille en tjeneste eller ønsker et tilbud, kan du ringe oss på telefon +47 917 06 304 eller sende oss en e-post.

Eller du kan ta kontakt med oss via kontaktskjema. 

Takk for henvendelsen! Du hører fra oss snart :-)

bottom of page