top of page
3757_0455.jpg

Et minne for livet

PORTRETTFOTO

Et minne for livet

MENNESKER

Portrettfotografering, uansett alder, handler om å fange gode øyeblikk. Fotografering krever tid, tålmodighet og evne til å se og fortolke, og vi i Ricardofoto er stolte av å være et av landets ledende studioer innen denne sjangeren.

Vi har gjennom årene fotografert hundrevis av kjente og mindre kjente personligheter, fra Bill Clinton, Yassir Arafat og Gunnar «Kjakan» Sønsteby, til portretter av sterke lokale personligheter «i lyset  fra Ringsaker».
I portrettene stilles store krav til fotografens evne til å formidle alle nyanser mellom lys og mørke, enten det dreier seg om fargefoto eller svart-hvitt. Vi leter etter det som ligger under overflaten, det som underbygger din personlighet, som kommer til uttrykk i blikket og øyeblikket. Et portrett er et bilde av din personlighet akkurat her og nå, men også et avtrykk i tiden for deg selv og de som kommer etter deg. Som bryllupsfotograf har vi foreviget mange vakre øyeblikk.

 

Ricardofoto har vunnet flere priser og vi har fått flere utmerkelser i Norges Fotografforbunds Landskonkurranse,  blandt annet «Årets brudebilde» i 2018. Vi har en 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award), og blitt tatt ut på landslaget i WPC (World Photographic Cup) i 2016, 2018 og 2020.

VI LEVERER

- Album

- Takkekort

- Fotoforstørrelser

- Print

- Rammer

- Bilder til vegg printet på ulike materialer

Med fagkunnskap og kompetanse leverer vi høy kvalitet til alle våre kunder.

Hos Ricardofoto møter du dedikerte fotografer som lever og ånder for faget, stadig på jakt etter det perfekte fotografiet. Vi elsker faget vårt, og koser oss virkelig på jobb. Vi lever av fornøyde kunder, og strekker oss langt for at hver enkelt skal føle seg ivaretatt. Selv med over 20 års erfaring tar vi fortsatt i mot spennende utfordringer og nye oppdrag med samme glede og entusiasme.

4086-0955.jpg

KONTAKT OSS

Har du spørsmål, vil bestille en tjeneste eller ønsker et tilbud, kan du ringe oss på telefon +47 917 06 304 eller sende oss en e-post.

Eller du kan ta kotakt med oss via kontaktskjema. 

Takk for henvendelsen! Du hører fra oss snart :-)

bottom of page