Konfirmantfotografering

Forventninger

Det knytter seg store forventninger til en konfirmasjon. Plutselig er tenåringen på terskelen til å bli voksen – mange gutter får sin første dress, og mange jenter sin første bunad. Dette er en dag med kraftige farger og sterke kontraster. Det krever et godt blikk for helheten og gode kommunikasjonsevner når vi skal fotografere unge mennesker som står i sentrum for oppmerksomhet.

Ricardofoto har fotografert et utall konfirmanter, og vi tar bilder både mor, far, konfirmanten selv og hele slekta setter pris på å få med seg videre i livet. Fotografiene tar vi i eller utenfor studio, eller på et sted du er glad i. Lar du oss fotografere konfirmanten, er du sikker på den store begivenheten blir dokumentert med den kvaliteten den fortjener.

Det krever et godt blikk for helheten og gode kommunikasjonsevner når vi skal fotografere unge mennesker som står i sentrum for oppmerksomhet. Ricardofoto har fotografert et utall konfirmanter, og vi tar bilder både mor, far, konfirmanten selv og hele slekta setter pris på å få med seg videre i livet. Fotografiene tar vi i eller utenfor studio, eller på et sted du er glad i. Lar du oss fotografere konfirmanten, er du sikker på den store begivenheten blir dokumentert med den kvaliteten den fortjener.