Portrettfotografering

Mennesker

Portrettfotografering handler om å fange menneskets sjel. Portretter krever tid, tålmodighet og evne til å se og fortolke, og vi i Ricardofoto er stolte av å være et av landets ledende studioer innen denne sjangeren.

Vi har gjennom årene fotografert hundrevis av kjente og mindre kjente personligheter, fra Bill Clinton, Yassir Arafat og Gunnar ”Kjakan” Sønsteby, til portretter av sterke lokale personligheter i ”lyset fra Ringsaker”. I portrettene stilles store krav til fotografens evne til å formidle alle nyanser mellom lys og mørke, enten det dreier seg om fargefoto eller svart-hvitt. Vi leter etter det som ligger under overflaten, det som underbygger din personlighet, som kommer til uttrykk i blikket og øyeblikket. Et portrett er et bilde av din personlighet akkurat her og nå, men også et avtrykk i tiden for deg selv og de som kommer etter deg.

Ricardofoto har vunnet mange priser for portretter – blant annet en 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award), vi har fått flere utmerkelser i Norges Fotografforbunds landskonkurranse. Kåret til ”Årets fotograf”, og vunnet prisen for årets bilde i Hedmark og Oppland Fotograflaug.

Bryllupsfotografering

Kjærlighet

Barnefoto

De beste øyeblikkene

Familiefoto

Samspill

 

 

Konfirmant

Forventninger

PORTRETT

Personligheter